Cultura noastra organizationala

Unicitatea Grupului Up provine si din faptul ca apara valori puternice si centrate pe interesul colectiv, ce reprezinta stalpii culturii sale zilnice.
Aceste valori au reprezentat temelia Grupului Up de peste 50 de ani si fac parte integranta din viziunea companiei.

 

Aceste cinci valori definesc cultura Up
si ne ghideaza deciziile strategice.

 

Solidaritate

Ne mobilizam timpul si expertiza in serviciul proiectului colectiv si al unei viziuni comune.
Punem la dispozitie abilitatile noastre, expertiza noastra, resursele noastre.
Suntem alaturi de colaboratorii si partenerii nostri pentru ca, doar intelegandu-le nevoile, putem veni cu solutii care sa ii ajute in activitatea lor.

Inovatie

Valorizam deschiderea, curiozitatea si creativitatea.
Cautam in permanenta noi instrumente si practici noi pentru a imbunatati rezultatele noastre si ale tuturor celor cu care colaboram.

Echitate

Acordam atentie deosebita
diversitatii situatiilor, persoanelor si egalitatii de sanse.
Furnizam raspunsuri si solutii echitabile, echilibrate si adaptate. Avem un comportament egal cu toate persoanele, organizatiile si institutiile cu care intram in contact.

Responsabilitate

Jucam, fiecare, un rol cheie in reusita Grupului si cautam in permanenta cea mai buna cale de a contribui la dezvoltarea sa. Ne respectam angajamentele fata de clientii si partenerii nostri si fata de fiecare dintre noi.

Antreprenoriat

Incurajam initiativa si dezvoltarea responsabilitatilor in serviciul proiectului colectiv. Sprijinim exprimarea talentelor si dezvoltarea competentelor.
Concepem proiectele si solutiile noastre ca angajamente durabile ce au la baza continuitatea dezvoltarii filialelor din cadrul Grupului si construim parteneriate durabile.