Politica privind diversitatea

Diversitatea, promovarea egalitatii de sanse si calitatea vietii la locul de munca reprezinta elemente cheie ale politicii sociale Up.

Diversitatea face diferenta

Suntem mandri de ceea ce ne diferentiaza si ne angajam sa sustinem toate persoanele sa se dezvolte, atat pe plan profesional, cat si pe plan personal.

Suntem convinsi ca diversitatea in cadrul companiei este un real beneficiu in serviciul performantei globale.

Politica privind persoanele cu dizabilitati


Facilitarea recrutarii, mentinerea persoanelor cu dizabilitati in posturile pe care le ocupa, colaborarea cu entitati din sectoarele protejate adaptate sunt doar cateva dintre preocuparile noastre menite sa imbunatateasca integrarea profesionala a persoanelor cu handicap.

Conventia companiei, semnata in Franta, demonstreaza hotararea noastra de a promova angajarea persoanelor cu dizabilitati in cadrul Grupului, prin masuri concrete si durabile:


 - INFORMAREA, PREGATIREA SI EDUCAREA angajatilor;

 - INCURAJAREA recrutarii persoanelor cu dizabilitati;

 - MENTINEREA PERSOANELOR CU DIZABILITATI IN POSTURILE PE CARE LE
OCUPA, asigurandu-ne ca primesc ajutor in dezvoltarea
profesionala;

 - COLABORAREA cu entitati din sectoarele protejate si adaptate,
avand ca rezultat indirect angajarea persoanelor cu dizabilitati.

Garantam echilibrul intre viata profesionala si cea personala

Ajustarea factorilor care fac posibila obtinerea unui echilibru mai bun intre viata personala si cea profesionala a angajatilor este unul dintre angajamentele Grupului fata de clienti si de beneficiari.
Fireste, Grupul isi asuma acelasi angajament si fata de propriii angajatii.
In Up Romania avem implementata o politica work-life balance in care avantaje precum abonamentele medicale private, flexibilitatea timpului de munca si telemunca, actiunile pentru incurajarea petrecerii timpului de calitate parinti-copii, actiunile pentru incurajarea efectuarii concediului de odihna prin vouchere de vacanta se impletesc cu masuri interne eficiente de organizare a muncii pentru evitarea orelor peste program si cu actiuni si proiecte dedicate sanatatii si dezvoltarii personale a angajatilor: cursuri de prim-ajutor, cursuri pentru alimentatie sanatoasa, cursuri pentru prevenirea cancerului de piele sau de san, expozitii interne de pictura, fotografie, bijuterii hand-made cu lucrari realizate de angajati pentru valorizarea talentelor extra-profesionale, teambuilding-uri etc.

Asiguram egalitatea intre femei si barbati

Asiguram un tratament echitabil si egalitate de sanse in ceea ce priveste carierele profesionale ale angajatilor nostri. Echipele noastre reflecta diversitatea si luptam impreuna impotriva oricarei forme de discriminare, directa si indirecta, bazata pe criterii de sex, orientare sexuala, caracteristici genetice, varsta, apartenenta nationala, rasa, culoare, etnie, religie, optiune politica, origine sociala, handicap, situatie sau responsabilitate familiala, apartenenta sau activitate sindicala, etc.

Aderarea la Pactul Global al Natiunilor Unite, semnarea Cartei Diversitatii etc. sunt repere ale angajamentelor noastre.


Prioritatea noastra este sa dezvoltam o reprezentare echitabila a
femeilor si barbatilor din cadrul companiei noastre, bazata pe
principiul 50/50, in care sa regasim intr-o maniera echilibrata
si corecta femei si barbati la toate nivelele de conducere si de
raspundere din companie.

Reprezentarea femeilor in functiile de raspundere in aceeasi
masura ca si barbatii demoleaza stereotipurile si aduce valoarea
data exclusive de competenta si performanta.

Descopera mai multe despre Up  aici