Prezenta internationala

 • UP ROMANIA

  Up Romania, filiala din Romania a grupului Up, ofera clientilor si partenerilor sai solutii care simplifica sarcinile cotidiene, sprijinind in acelasi timp practicile de responsabilitate sociala.

  Up Romania este un brand care se ocupa de angajatii sai si de societate, prin faptul ca este activ, responsabil si transparent, prin promovarea bunastarii individuale si pastrarea mediului. Incurajeaza valorile muncii in echipa si valoarea fiecaruia dintre membrii sai prin promovarea unui echilibru bun al vietii / muncii si a bunastarii la locul de munca.

  Aflati mai multe despre Up Romania pe upromania.ro.

 • UP SLOVACIA

  Din 1995, Up Slovacia este filiala slovaca a grupului Up.

  Misiunea sa este de a oferi solutii optime companiilor pentru gestionarea salarizarii atat in ceea ce priveste compensatiile, cat si in ceea ce priveste motivatia angajatilor. Solutiile sale sunt potrivite pentru intreprinderile mici si mari din Slovacia.

  Aflati mai multe despre Up Slovacia pe up-slovensko.sk.

 • UP BONUS

  Up Bonus este subsidiara poloneza a grupului Up. Fondata in 2002, compania ofera solutii 100% dematerializate pentru a imbunatati motivatia si viata de zi cu zi a angajatilor. Compania este unul dintre cei mai mari emitenti de carduri preplatite din Polonia.

  Datorita numeroaselor oferte de carduri, filiala este capabila sa se adapteze nevoilor clientilor sai. Solutiile sale intaresc loialitatea si eficiensa echipei in companii.

  Aflati mai multe despre Up Bonus pe upbonus.pl

 • UP REPUBLICA CEHA

  Up Republica Ceha este subsidiara ceha a grupului Up. Compania si-a inceput activitatea in 1995. De atunci a participat, prin ofertele sale, la imbunatatirea vietii cotidiene si a beneficiilor sociale in Republica Ceha. Datorita know-how-ului, Up Republica Ceha ofera solutii care se potrivesc cel mai bine nevoilor clientilor si angajatilor acestora.

  Incepand cu anul 2002, filiala ceha a devenit centrul de tiparire, productie, transport si logistica pentru majoritatea filialelor europene ale grupului Up. 

  Aflati mai multe despre Up Republica Ceha la upcz.cz

 • UP GERMANIA

  Din 2010, grupul Up functioneaza si in Germania. Grupul a inceput in Offenburg cu Up Deutschland, oferind solutii de vouchere preplatite pentru companii (Chèque Déjeuner si Cadhoc).

  In 2018, Up si-a continuat expansiunea in tara prin achizitionarea companiei givve®, o companie FinTech specializata in solutii de loialitate si stimulare a angajatilor. Compania este liderul pietei germane pentru cartele preplatite cu bucla deschisa (givve® Mastercard) in domeniul beneficiilor angajatilor.

  Aflati mai multe despre Up Deutschland la givve.com.

 • UP MONIZZE

  Creat in 2011, Monizze ofera solutii de plata digitala de 100%. Cumparata de grupul Up in 2015, aceasta tanara companie  s-a alaturat unui grup international, respectand, in acelasi timp, valorile sale de dinamism, inovare si etica.

  Printr-o singura carte multipla, Up Monizze ofera mese si verificari ecologice (pentru achizitionarea de produse si servicii ecologice). Compania ocupa locul trei ca emitent national de tichete de masa. Filiala este cunoscuta pentru serviciul de relatii cu clientii de inalta calitate si pentru independenta sa.

  Aflati mai multe despre Monizze la monizze.be.

 • UP MOLDOVA

  Infiintata in 2017 si cu sediul in Chisinau, filiala Up a Moldovei ofera angajatilor solutii de vouchere pentru pauzele de pranz.

  Up Moldova se bucura de experienta internationala a unui grup mare in domeniul solutiilor de alimentatie. Filiala ofera solutii adaptate nevoilor fiecarei companii.

  Aflati mai multe despre Up Moldova la upmoldova.md.

 • UP TUNISIA

  Infiintata in 2010, Top Checks elibereaza tichete de masa si vouchere cadou pentru o retea de peste 3.500 de restaurante si magazine afiliate care se bucura de peste 8.000 de beneficiari. Castigata in 2017, compania are 7 angajati in Tunisia si un volum de emisiune de aproximativ 2,4 milioane de euro (7 milioane de dinari tunisieni) si a inregistrat in 2016 venituri de aproximativ 150 000 de euro (435 000 dinari tunisieni).

  Aceasta achizitie permite Grupului Up sa stabileasca operatiuni intr-o a 18-a tara si sa fie al doilea emitent international care investeste in Tunisia.

 • UP FRANTA

  In Franta, grupul Up aplica expertiza sa adresandu-se clientilor sai, iar beneficiarii trebuie sa creeze conditiile pentru implicarea individuala in companii si regiuni.

  Up ofera numeroase solutii pentru management, comunicare si schimb valutar (vouchere, carduri, platforme web, aplicatii mobile) pentru a implini puterea de cumparare si viata de zi cu zi pentru multi oameni, oferind, in acelasi timp, libertatea de alegere si utilizare.

  Compania-mama a grupului, cu sediul in Gennevilliers, este o societate cooperativa.

  Aflati mai multe despre Up in Franta la adresa up.coop.

 • UP PORTUGALIA

  Up Portugalia este filiala Grupului Up in Portugalia. Ofera solutii care imbunatatesc viata de zi cu zi a oamenilor, cum ar fi tichete de masa, servicii de educatie pentru copii, solutii pentru cadouri si gestionarea cheltuielilor de afaceri.

  Obiectivul sau este de a combina cresterea economica durabila, promovarea dezvoltarii sociale in societatea portugheza si respectarea mediului.

  Aflati mai multe despre Up Portugalia la up-portugal.pt.

 • UP DAY

  Up Day este filiala italiana a grupului Up. Infiintata in 1987, Day  a fost condusa de grupul Up din anul 2013. Compania are sediul in Bologna, dar Up Day are filiale peste tot in Italia, in Palermo, Sassari, Torino, Florenta, Milano, Roma, Padova si Amantea. 

  Up Day ofera companiilor solutii care imbunatatesc viata angajatilor lor prin tichete de masa si tichete cadou Cadhoc. Aceste solutii exista sub forma de tichete sau carduri si sporesc pauza de pranz si imbunatatesc motivatia angajatilor. Acestia beneficiaza, de asemenea, de o scutire de taxe.

  Mai mult de atat, partenerii Up Day, impreuna cu comunitatile, isi implementeaza politicile sociale cu ajutorul tichetelor sociale.

 • UP BRAZILIA

  Stabilit in America Latina din 2013, grupul Up a castigat un loc in Brazilia incepand cu anul 2015, prin intermediul a trei companii: Planvale, Vale Mais si Policard, care au devenit Up Brasil. 

  Up Brazilia ofera solutii simple de plata pentru a facilita viata de zi cu zi a angajatilor.

  Aflati mai multe despre grupul Up in Brazilia la adresa upbpbrasil.com.

 • UP MEXIC

  Fondata in 1998, Up Sí Vale este o companie specializata in emiterea de tichete si carduri care faciliteaza gestionarea financiara a intreprinderilor. Up Sí Vale ofera multe solutii pentru beneficiile angajatilor, programele de fidelizare si managementul cheltuielilor de afaceri.

  Cumparata de catre grupul Up in 2013, filiala se angajeaza sa produca oferte care sunt cele mai potrivite pentru fiecare dintre clientii sai.

  Misiunile sale: isi mentin pozitia de lider pe piata solutiilor de carduri prin imbunatatirea vietilor angajatilor clientilor si oferind solutii de carduri tuturor companiilor interesate de sistemele de plati internationale. Aflati mai multe despre Up Sí Vale la sivale.mx.

 • UP MAROC

  Up Maroc, subsidiara marocana a grupului Up, a fost infiintata in Maroc din 2007.

  Prezentata pe piata beneficiilor angajatilor, compania ofera mese si solutii de cadouri pentru angajati, folosind expertiza sa in domeniul solutiilor preplatite pentru a-si servi clientii din corporatii.

  Aceasta filiala are o retea extinsa de restaurante si magazine afiliate in Maroc. Este una dintre companiile-lider de pe aceasta piata. Up Maroc se angajeaza sa ofere clientilor si cea mai inalta calitate a serviciilor.

  Aflati mai multe despre Up Maroc la adresa up-maroc.ma.

 • UP SPANIA

  Up Spania a fost subsidiara spaniola a Grupului Up timp de peste 20 de ani. Cu sediul in Madrid, compania ofera solutii, dematerializate sau nu, care fac viata mai usoara pentru angajati, cum ar fi tichetul de masa Cheque Gourmet. De asemenea, ofera solutii pentru clientii sai, cum ar fi ingrijirea copiilor, cu Educainfantil, solutii de transport cu cartea Check Transporte, platforma care le permite angajatilor sa-si aleaga beneficiile sociale cu Retriplus si Chèque Cadhoc.

  Filiala se straduieste sa mentina cel mai inalt nivel de calitate si siguranta pentru produsele sale.

  Aflati mai multe despre Up Spania la adresa up-spain.com.

 • UP GRECIA

  Up Hellas, filiala din Grecia a grupului Up, a fost infiintata in 2015. Cu sediul in Atena, filiala ofera programe de loialitate si recompense angajatilor, precum si o solutie de vouchere de masa pentru pauzele de pranz.

  Up Hellas se bucura de experienta internationala a unui grup mare in domeniul solutiilor pentru mancare si cadouri. Filiala ofera solutii adaptate nevoilor fiecarei companii.

  Aflati mai multe despre Up Hellas la uphellas.gr.

 • UP TURCIA

  Fondata in 1999, Multinet este subsidiara din Turcia a grupului Up din anul 2010. Ofera solutii pentru gestionarea cheltuielilor de afaceri, loialitatea angajatilor si servicii pentru comercianti. Ofera numeroase solutii sub forma de carduri electronice sau aplicatii mobile.

  Portofoliul sau de oferte pentru gestionarea cheltuielilor de afaceri este variat si satisface nevoile oricaror afaceri: calatorii de afaceri, combustibil, inchirieri auto.

  Aflati mai multe despre Multinet la multinet.com.tr.

 • UP UNGARIA

  In 2011, o modificare legislativa a Ungariei in materie de nationalizare a pietei tichetelor de masa a generat o agravare severa a pietei, prin excluderea de facto a emitentilor francezi de vouchere, inclusiv a grupului Up. Din aprilie 2013, filiala din Ungaria a ramas inactiva. Toti angajatii au fost redistribuiti. In paralel cu aceste evenimente, si pentru a obtine despagubiri din partea guvernului ungar pentru pierderile financiare suferite, grupul Up a initiat o procedura de arbitraj impotriva Ungariei. In acelasi timp, Comisia Europeana a initiat o procedura de incalcare a dreptului comunitar impotriva tarii, pentru a stabili ca reforma ungara incalca legea Uniunii Europene. La 23 februarie 2016, Curtea de Justitie a UE a remarcat, in cadrul procedurilor privind incalcarea dreptului comunitar initiate de Comisia Europeana impotriva Ungariei, ca modificarile legislative mentionate mai sus sunt contrare legilor Uniunii Europene. In 2018, tribunalul arbitral ICSID a acordat un premiu in favoarea Up, condamnand Ungaria la compensarea pagubelor cauzate de inchiderea filialei noastre in 2012.

 • UP BULGARIA

  Infiintata in 2003, Up Tombou este subsidiara bulgara a grupului Up. Compania ofera solutii cum ar fi tichetele Chèque Tombou si Chèque Cadhoc, care vizeaza imbunatatirea conditiilor de munca ale angajatilor.

  Up Bulgaria are in prezent cea mai mare retea de afiliere din tara, cu peste 8 900 de magazine alimentare. Filiala se straduieste in fiecare zi sa-si satisfaca clientii si utilizatorii prin furnizarea de servicii de inalta calitate si prin participarea la dezvoltarea avantajelor sociale pe piata bulgara.

  Aflati mai multe despre filiala bulgara Up Group la uptombou.bg.