3

Un nou canal de marketing pentru antreprenorii romani oferit gratuit de o platforma de beneficii extrasalariale

Up Romania deschide un nou canal de promovare pentru antreprenorii romani chiar in platforma sa de beneficii extrasalariale flexibile – Up MultiBeneficii. Cei care au un business oriunde in Romania, online sau offline pot sa adauge oferte in platforma printr-un proces 100% digital, fiind o inovatie pe piata de beneficii extrasalariale.

Ofertele introduse de antreprenori online, sunt afisate utilizatorilor platformei Up MultiBeneficii in categoria de oferte speciale. Din aceasta categorie angajatii care au acces la aceasta platforma pot selecta serviciile care ii intereseaza, pot filtra tipul de discount care li se potriveste, accesa vouchere si cadouri puse la dispozitie de parteneri. Peste 50 % dintre oferte sunt asociate HoReCa (turism si restaurante), insa sunt oferte si din categorii precum: sanatate, wellbeing, fashion, psihologie, cursuri de dezvoltare personala si personala, timp liber etc.     
Antreprenorii parcurg un flux simplu de adaugare oferte, 100% digital, prin parcurgerea a 3 pasi intuitivi: completeaza un formular de inscriere a ofertei, semneaza un contract digital si adauga detaliile ofertei direct in platforma Up MultiBeneficii. Serviciul este pus la dispozitia antreprenorilor, gratuit pentru a-i sustine cu precadere pe cei aflati la inceput de drum. Acestia beneficiaza de consultanta de marketing din partea unei echipe specializate in astfel de parteneriate de marketing. 
Motivul pentru care Up Romania a adus pe piata acest serviciu, avantajos in egala masura pentru antreprenori, cat si pentru angajati este acela de a crea o experienta diferita, unica, inspirationala, pentru ca nevoile si preferintele angajatilor sunt din ce in ce mai diferite si au nevoie de libertate chiar si atunci cand vine vorba de beneficii extrasalariale si totodata pentru a sustine antreprenoriatul autohton. 
 
”Ne bucuram sa venim in piata cu un nou canal de promovare pentru antreprenorii romani si totodata sa oferim experiente noi si inspiratie utilizatorilor din platforma Up MultiBeneficii. Este o noutate, pentru ca in Romania nu exista nicio platforma de beneficii extrasalariale care sa ofere acest tip de serviciu, 100% digital. Vizam revolutionarea beneficiilor extrasalariale, pentru ca piata are nevoie in acest moment mai mult decat oricand de solutii noi si creative. Companiile din Romania au nevoie de diferentiatori atunci cand vine vorba de pachetul de beneficii, antreprenorii au nevoie de noi moduri de comunicare, iar angajatii au nevoie de flexibilitate si libertate atunci cand vine vorba de pachetul de beneficii extrasalariale. Up MultiBeneficii raspunde pozitiv la toate acestea si acest mix o face sa fie poate cea mai derizabila solutie din piata” declara Loredana Vatavoiu Director Marketing Up Romania. 

Up MultiBeneficii este solutia Up Romania dedicata companiilor, ce ofera gestionarea eficienta a beneficiilor extrasalariale puse la dispozitia angajatilor. Platforma Up MultiBeneficii prezinta un pachet atractiv de beneficii si oferte speciale ce pot fi alese chiar de catre angajat in functie de nevoile sale, generand un avantaj competitiv pe piata pentru angajator, iar pentru angajat, autonomie si flexibilitate.  
 
Mai multe detalii despre Ofertele Speciale din cadrul Up MultiBeneficii, dar si etapele de inscriere in noul modul se regasesc accesand platforma online Up MultiBeneficii, in sectiunea special dedicata modulului.  
    
*** 
Despre Up Romania  
 
Up Romania face parte din Grupul Up, deserveste peste 25.000 de clienti si peste 800.000 de beneficiari. Cu o prezenta de 20 de ani in Romania, compania ofera diverse instrumente de motivare si solutii financiare avantajoase pentru performanta businessului companiilor: 
1. Produse si servicii care faciliteaza viata de zi cu zi a salariatilor prin accesul la beneficii in multe domenii – cardurile Up Dejun, Up Cadou, Up Cultura, Up Vacanta, tichete de cresa; Up Achizitii – platforma dedicata achizitiilor inteligente pentru companii mici si mijlocii – IMM-uri; 
2. Platforma de beneficii flexibile – Up MultiBeneficii;  
3. Solutii digitale interactive de incentivare si recompensare – STIM Online;  
4. Servicii dedicate comerciantilor;  
5. Solutii personalizate pentru modernizarea sectorului de actiune sociala - tichete sociale, tichete sociale pentru gradinita. 
 
Mai multe detalii pe www.upromania.ro. Aplicatia Up Mobil poate fi descarcata de pe App Store, Google Play sau Huawey AppGallery.