Up Romania sustine turismul romanesc si lanseaza campania ROMANIA CHIAR E FRUMOASA

Noua campanie Up Romania, „ Romania chiar e frumoasa”, mizeaza pe un adevar general-valabil: dragostea de tara, sentiment pe care il impartasim cu partenerul proiectului, celebrul fotograf Sorin Onisor care, de mai bine de 12 ani, calatoreste prin toata Romania.

Noua campanie Up Romania, „ Romania chiar e frumoasa”, mizeaza pe un adevar general-valabil: dragostea de tara, sentiment pe care il impartasim cu partenerul proiectului, celebrul fotograf Sorin Onisor care, de mai bine de 12 ani, calatoreste prin Romania in toate regiunile geografice de la Maramures, Bucovina, Transilvania, Banat si pana in Dobrogea.

A strabatut tara, de la satele de munte risipite, la regiunile de deal, munte si asezarile din Delta Dunarii, surprinzand in fotografiile sale magia traditiilor romanesti si locuri turistice de pus pe lista de dorinte a vacantelor. Sorin Onisor, prin munca sa, este un ambasador al Romaniei, care a dus brandul de tara in cadrul vernisajelor organizate la nivel international in Europa, Asia si SUA.

Ne-am propus sa aratam ca Romania este plina de bogatii. Avem munti, plaje, istorie si traditii cat sa umplem biblioteci intregi, ape termale, castele si cetati de faima internationala, flora luxurianta, fauna pe cat cuprinde. Pe teritoriul Romaniei se afla 51% din lantul carpatic si mare parte din Delta Dunarii care este a doua ca marime si cea mai bine conservata dintre deltele europene. Delta Dunarii a intrat in  patrimoniul mondial  al  UNESCO  in  1991 , fiind clasificata ca  rezervatie a biosferei  la nivel national in Romania.

Credem in potentialul pe care Romania il are atunci cand vine vorba despre locuri de vizitat si ne dorim sa punem o caramida in promovarea turismului romanesc prin a arata comunitatilor online, clientilor, afiliatilor si beneficiarilor UP, ca tara noastra merita sa figureze in planificarile de vacante a cat mai multor romani. Vom expune si vom promova in mediul online, prin actiuni de marketing si comunicare, fotografii din regiuni ale Romaniei: Maramures, Bucovina, Transilvania, Banat si Dobrogea, realizate de Sorin Onisor.

Campania „Romania chiar e frumoasa” este dusa mai departe prin beneficiul extra-salarial cardul Up Vacanta, prin care beneficiarii au la dispozitie o retea din toate regiunile turistice ale Romaniei, de peste 4000 de unitati si agentii de turism acreditate, la care isi pot achita concediile sau cazarile.

Descopera Romania prin lentila lui Sorin Onisor si ofera-le angajatilor tai cardul Up Vacanta. 

Mai multe despre Up Vacanta AICI (insert link https://upromania.ro/companii/card-vacanta/ )