Up MultiBeneficii este noua platforma de beneficii flexibile pentru angajati

Companiile care vor sa pastreze cei mai valorosi oameni in organizatie vor investi in motivarea si recompensarea echipelor. Acordarea de beneficii extrasalariale trebuie sa tina cont de etapele de viata, de preferintele si gusturile angajatilor, iar platforma Up MultiBeneficii raspunde acestor nevoi diferite.

Este inca pandemie, este inca multa imprevizibilitate la orizont, este inca provocator de gestionat lucrurile in strategiile mediului de business. Un lucru este insa cert: un management bun este cel care are in centrul sau oamenii din companie. De aceea, companiile care vor dori sa fie in continuare competitive si sa pastreze cei mai valorosi oameni in organizatie, vor investi in continuare in motivarea si recompensarea echipelor.

Cum angajatii companiilor sunt diferiti, in etape diverse de viata, cu preferinte si gusturi diferite, acordarea de beneficii trebuie sa tina cont de toate aceste detalii.

Platforma Up MultiBeneficii raspunde acestor nevoi diferite ale angajatilor si ofera companiilor un instrument simplu si accesibil pentru acordarea unor bugete modulabile pentru achizitia de catre angajati de beneficii extrasalariale.

Ce fel de beneficii pot fi accesate?

In functie de bugetul acordat de angajator, lunar sau anual, angajatul isi poate achizitiona oricare dintre beneficiile existente pe platforma: carduri de masa Up Dejun, carduri cadou Up Cadou, carduri culturale Up Cultura, carduri de vacanta Up Vacanta, abonamente medicale, abonamente sport, pensii private.

In plus, angajatii vor gasi pe platforma servicii si produse de la partenerii Up Romania pe care le pot achizitiona la oferta, din urmatoarele categorii: transport, carburant, IT&C, cursuri, financiar, coaching.

Cum functioneaza

  • Angajatorul primeste acces la contul sau creat pe platforma, pe care il personalizeaza asa cum doreste.
  • Incarca lista angajatilor, le aloca bugetele de beneficii si ii invita sa acceseze platforma.
  • Angajatii se logheaza pe platforma si folosesc bugetul primit in functie de nevoi
  • Angajatorul valideaza comenzile si efectueaza platile catre partenerul furnizor de beneficii
  • Angajatorul are acces la rapoarte detaliate pentru cheltuirea bugetelor alocate

Avantajele platformei Up MultiBeneficii

  • Simplifica procesul de acordare si transmitere a beneficiilor extrasalariale
  • Angajatii au libertate de folosire a fondurilor alocate
  • Diversitatea optiunilor puse la dispozitie
  • Logistica simplificata pentru departamentul de HR
  • Rapoarte emise din platforma

Mai multe detalii, AICI.

Pagina WS de FB https://www.facebook.com/WallStreetRo.