5

Transport alternativ mai accesibil pentru beneficiarii platformei Up MultiBeneficii

Utilizatorii platformei Up MultiBeneficii vor avea acces la o mobilitate crescuta în deplasarile de zi cu zi prin Bucuresti, ca urmare a unui nou parteneriat incheiat de Up Romania cu UrbanAir

Transport alternativ mai accesibil pentru beneficiarii platformei Up MultiBeneficii


20 Iulie 2022 Utilizatorii platformei Up MultiBeneficii vor avea acces la o mobilitate crescuta in deplasarile de zi cu zi prin Bucuresti, ca urmare a unui nou parteneriat incheiat de Up Romania cu UrbanAir. Acestia vor putea achita inchirierea de mijloace de transport alternative – trotinete, masini electrice si biciclete – prin UrbanAir, o platforma ce integreaza toate solutiile de shared mobility. 


UrbanAir este prima aplicatie agregatoare de servicii de mobilitate shared din lume care permite folosirea tuturor optiunilor dintr-un singur loc. Utilizatorii pot gasi trotinete, biciclete, scutere sau carsharing, le pot debloca, face cursa si plati - totul dintr-o singura aplicatie.

Up MultiBeneficii este o platforma online, dezvoltata de Up Romania, prin care companiile ofera angajatilor posibilitatea de a decide cum isi utilizeaza fondurile pentru beneficiile extrasalariale puse la dispozitie lunar sau anual. Angajatii inrolati in platforma au acces cele mai bune oferte pentru beneficii extrasalariale si la un modul de oferte speciale pentru produse si servicii pe care le pot achizitiona din fonduri proprii. 

Serviciul oferit prin UrbanAir pentru clientii Up MultiBeneficii consta intr-un voucher de shared mobility in valoare de 20 de lei. Concret, angajatii isi pot folosi o parte din bugetul alocat pentru beneficii extrasalariale pentru a achizitiona unul sau mai multe vouchere. Ele pot fi folosite in cazul anumitor furnizori parteneri, acolo unde cursele se platesc cu cardul conectat in UrbanAir. Se pot cumpara si adauga oricate vouchere in contul cardului, iar acestea se vor activa pe rand in curse succesive separate. Acest serviciu este disponibil doar in Bucuresti, iar aplicatia poate fi utilizata pe iOS, Android si Huawei.

„Prin acest parteneriat, vrem sa facilitam si sa incurajam folosirea de mijloace alternative de transport in Bucuresti, cu atat mai mult in contextul revenirii angajatilor la birouri. Utilizatorii Up MultiBeneficii pot, astfel, sa evite intr-o oarecare masura traficul si au satisfactia folosirii unui transport mai verde optand pentru trotinete, biciclete sau masini electrice. Totul foarte usor, rapid si dintr-un singur loc. In plus, utilizatorii scapa de corvoada gasirii unui loc de parcare, lasand masina personala acasa”, declara Dan Stoica, Director Comercial Up Romania.

„In contextul modului de lucru hibrid, avem nevoie de solutii noi de mobilitate, mai flexibile si la indemana pentru orice schimbare de planuri. Traficul este o problema mai mare ca oricand, asa ca propunem un mix de optiuni de mobilitate urbana care impreuna ne ofera o solutie mai rapida, ieftina si cu mai putine batai de cap decat deplasarea cu masina personala. Toate acestea pot fi accesate acum extrem de facil dintr-un singur loc. Ma bucur ca, prin acest parteneriat, inclusiv utilizatorii platformei Up MultiBeneficii pot accesa aceste optiuni de transport, pentru a ajunge mult mai usor la locul de munca sau oriunde ar avea nevoie", a declarat Mihai Rotaru, fondator si CEO Neobility. 

In Capitala, pe platforma UrbanAir sunt disponibili 12 furnizori diferiti de trotinete electrice, biciclete sau masini, toate optiunile in regim de sharing.


Despre Up Romania: 

Up Romania face parte din Grupul Up si deserveste peste 25.000 de clienti si peste 800.000 de beneficiari. Cu o prezenta de 20 de ani in Romania, compania ofera diverse instrumente de motivare si solutii financiare avantajoase pentru performanta businessului?companiilor: 

  1. Produse si servicii care faciliteaza viata de zi cu zi a salariatilor prin accesul la beneficii in multe domenii – carduri Up Dejun, Up Cadou, Up Cultura, Up Vacanta, tichete de cresa;
  2. Platforma de beneficii flexibile – Up MultiBeneficii;  
  3. Solutii digitale interactive de incentivare si recompensare – STIM Online;  
  4. Servicii dedicate comerciantilor;  
  5. Solutii personalizate pentru modernizarea sectorului de actiune sociala  - tichete sociale, tichete sociale pentru gradinita; 
  6. Solutii pentru achizitii inteligente dedicate companiilor mici si mijlocii – IMM –  Up Achizitii. 


www.upromania.ro