Doua vesti bune pentru clientii si beneficiarii Up Romania. Valoarea nominala a cardului de masa Up Dejun a crescut la 30 de lei si cardul Up Dejun permite plata comenzilor in aplicatia Tazz

Doua vesti bune pentru clientii si beneficiarii Up Romania. Valoarea nominala a cardului de masa Up Dejun a crescut la 30 de lei si cardul Up Dejun permite plata comenzilor in aplicatia Tazz

Doua vesti bune pentru clientii si beneficiarii Up Romania. Valoarea nominala a cardului de masa Up Dejun a crescut la 30 de lei si cardul Up Dejun permite plata comenzilor in aplicatia Tazz  


7 iulie 2022 Up Romania isi imbunatateste oferta adresata beneficiarilor de carduri Up Dejun. De acum, acestia pot achita comenzile din aplicatia Tazz cu un card Up Dejun. Aceasta functionalitate a devenit  activa in aceeasi perioada cu cea a  majorarii recente a tichetului de masa de la 20.17 de lei la 30 de lei. 

Majorarea vine in sprijinul salariatilor si isi doreste sa compenseze o parte dintre efectele inflatiei. Este o modalitate prin care angajatorii pot mari avantajele extrasalariale si puterea de cumparare a salariatilor, cu efecte directe in cresterea motivatiei acestora si cu efect direct in business datorita faptului ca angajatorii au avantaje fiscale daca acorda tichete de masa. Totodata, prin aceasta majorare, beneficiarii Up Dejun vor putea avea mai multi bani pe care sa-i foloseasca pentru a comanda de la restaurantele listate in aplicatia Tazz. 

Cei aproximativ 1 milion de beneficiari de carduri Up Dejun, oferite de Up Romania,  pot plati foarte simplu comenzile din aplicatia Tazz, este necesar sa inregistreze si sa salveze detaliile de plata, precum in cazul unui card bancar obisnuit. Concret, utilizatorii trebuie sa descarce aplicatia si sa se inregistreze, salvand cardul Up Dejun ca modalitate de plata in sectiunea ”Cardurile mele”. 

Utilizatorii pot plati cu un card Up Dejun numai la partenerii Tazz care sunt si afiliati Up Romania. Pentru a descoperi restaurantele partenere Tazz si Up Dejun, utilizatorii Tazz pot aplica filtrul „Card Up Dejun” in sectiunea „Restaurante”, iar apoi pot urma pasii clasici de realizare a unei comenzi in aplicatie.

„Ne bucuram ca momentul lansarii parteneriatului cu Tazz este simultan cu cel in care creste valoarea nominala a tichetului de masa la 30 de lei, ceea ce inseamna ca, de acum, romanii vor putea sa se orienteze si mai mult catre restaurante. Prin acest parteneriat, Up Romania vine in intampinarea beneficiarilor cu solutii adaptate nevoilor lor, care sa le ofere o experienta completa si acces la o cat mai mare varietate de optiuni. Ne intereseaza sa ne adaptam la dinamica pietei, stim ca acest mod de a comanda mancare a devenit o normalitate. Suntem parteneri cu o platforma in plina expansiune si continuam sa crestem numarul de parteneriate. Odata cu aceasta decizie, sustinem atat stilul de viata si preferintele beneficiarilor nostri, cat si restaurantele care sunt listate in aplicatia Tazz. Promovam diversitatea culinara si incurajam romanii sa experimenteze noi bucatarii si restaurante prin acces la o platforma cu mii de variante”, a declarat Loredana Vatavoiu, Marketing Director Up Romania.

„Suntem bucurosi sa uram bun venit in familia Tazz partenerilor de la Up Romania. Impartim valori comune precum inovatia, flexibilitatea si dorinta de a ne pune clientul in centrul actiunilor noastre. Astfel, incepand cu luna iunie, clientii nostri au peste 1000 parteneri la care isi pot achita cosul de cumparaturi cu ajutorul cardului Up Dejun, solutia completand modalitatile de plata puse la dispozitia clientilor. Ca urmare, Tazz devine singura aplicatie de food delivery din Romania unde clientii pot plati nu doar cu cardurile bancare, ci si cu cele de masa.” – Razvan Acsente, Chief Marketing Officer

Serviciul de food delivery Tazz este disponibil in prezent in peste 30 de orase din Romania, printre care Bucuresti, Timisoara, Brasov, Cluj Napoca, Iasi, Oradea, Sibiu sau Craiova (lista completa poate fi consultata aici). 

Despre Up Romania:

Up Romania face parte din Grupul Up si deserveste peste 25.000 de clienti si peste 800.000 de beneficiari. Cu o prezenta de 20 de ani in Romania, compania ofera diverse instrumente de motivare si solutii financiare avantajoase pentru performanta businessului?companiilor:

1. Produse si servicii care faciliteaza viata de zi cu zi a salariatilor prin accesul la beneficii in multe domenii – carduri Up Dejun, Up Cadou, Up Cultura, Up Vacanta, tichete de cresa; Up Achizitii – platforma dedicata achizitiilor inteligente pentru companii mici si mijlocii – IMM;

2. Platforma de beneficii flexibile – Up MultiBeneficii; 

3. Solutii digitale interactive de incentivare si recompensare – STIM Online; 

4. Servicii dedicate comerciantilor; 

5. Solutii personalizate pentru modernizarea sectorului de actiune sociala 

        - tichete sociale, tichete sociale pentru gradinita;

6.  Solutii pentru achizitii inteligente dedicate companiilor mici si mijlocii – IMM – platforma Up Achizitii. 

www.upromania.ro

Despre Tazz  

Platforma locala de livrare rapida Tazz ofera acces la noi experiente culinare personalizate si nu numai. Activ in 30 de orase din tara, Tazz a luat nastere in 2020, ca rezultat al parteneriatului incheiat in 2019 cu eMAG, care a intrat in actionariatul companiei EuCeMananc cu obiectivul de a accelera dezvoltarea businessului. Cu o oferta foarte diversa, ce cuprinde cele mai bune restaurante din tara si o selectie extinsa de produse food si non-food, Tazz pune la dispozitia clientilor sai beneficii exclusive ca evenimente zilnice cu Chefi locali, comanda de grup si plata cu cardurile de masa. Tazz este in acest moment cea mai descarcata aplicatie din categoria „Food & Drink” in Romania, serviciile sale fiind disponibile atat prin aplicatiile de mobil Android si iOS, cat si online pe www.tazz.ro.