Up Romania a primit certificarea de Great Place to Work®, oferita de o reputata institutie internationala de evaluare organizationala.

Up Romania a primit certificarea de Great Place to Work®, oferita de o reputata institutie internationala de evaluare organizationala.

O noua companie din Romania obtine certificarea internationala Great Place to Work

Up Romania a primit certificarea de Great Place to Work®, oferita de o reputata institutie internationala de evaluare organizationala.

07 iunie 2022 Up Romania, membra a Grupului Up a primit certificare din partea Great Place to Work® pentru calitatea mediului de lucru de care se bucura angajatii sai. Up Romania figureaza astfel in randul celor mai apreciate companii  in Europa si in lume, asa cum reiese din evaluarile propriilor angajati. In Romania exista putin peste 10 companii care beneficiaza de aceasta certificare.

Grija fata de oameni, cooperarea, respectarea dreptului la intimitate, tratamentul echitabil si coeziunea echipei au fost elementele care au obtinut cele mai mari scoruri, respectiv  peste 90%, in cadrul procesului de evaluare a satisfactiei angajatilor Up Romania.

Intrebati ce este unic in companie si ce o face sa fie un mediu excelent de lucru, angajatii Up Romania au mentionat faptul ca simt ca fac parte dintr-o familie, apreciaza echilibrul dintre munca si viata personala, exista un raport foarte bun intre pregatirea profesionala si satisfactia financiara. De asemenea, alte caracteristici care s-au evidentiat sunt: libertatea de decizie, comunicarea foarte buna atat intre colegi, cat si la toate nivelurile de management, incurajarea inovatiei si a ideilor proprii, oportunitatile reale de dezvoltare si promovare, programul flexibil, atmosfera relaxata de la lucru si sediul foarte atractiv. Un lucru important pentru acestia s-a mai dovedit faptul ca, prin contributia adusa de catre companie si de catre ei, ca angajati, se poate aduce o imbunatatire a calitatii vietii altor oameni.

„Up Romania chiar functioneaza ca o familie. Este si motivul pentru care majoritatea angajatilor nostri sunt in companie de mai bine de 10 ani, fapt ce i-a ajutat sa se cunoasca foarte bine intre ei si sa aiba o colaborare eficienta. La nivel de management facem tot posibilul ca oamenii sa se simta valorizati si sa-si pastreze acel spirit de echipa care ne face perfomanti. Ne onoreaza aceasta certificare, pentru ca e o recunoastere a efortului pe care l-am facut de-a lungul anilor, anume, acela de a pastra alaturi de noi oamenii implicati si pasionati de ceea ce fac. Ne bazam cel mai mult pe transparenta si pe incredere in relatia cu angajatii doi piloni importanti ai loializarii.”, a declarat Elena Pap, director general Up Romania.

Echipa este unul dintre atuurile cele mai puternice ale Up Romania, iar pentru sustinerea ei au fost implementati de-a lungul anilor mai multi pasi: asigurarea unui climat de colaborare, oferirea de cursuri de pregatire periodic, incurajarea initiativelor angajatilor, recompensarea lor printr-un pachet atractiv de beneficii extrasalariale, focus pe comunicarea interna si, nu in ultimul rand, desfasurarea actiunilor de CSR.

Despre Up Romania:

Up Romania face parte din Grupul Up si deserveste peste 25.000 de clienti si peste 800.000 de beneficiari. Cu o prezenta de 20 de ani in Romania, compania ofera diverse instrumente de motivare si solutii financiare avantajoase pentru performanta businessului?companiilor:

1.     Produse si servicii care faciliteaza viata de zi cu zi a salariatilor prin accesul la beneficii in multe domenii – carduri Up Dejun, Up Cadou, Up Cultura, Up Vacanta, tichete de cresa; Up Achizitii – platforma dedicata achizitiilor inteligente pentru companii mici si mijlocii  IMM;

2.     Platforma de beneficii flexibile – Up MultiBeneficii; 

3.     Solutii digitale interactive de incentivare si recompensare – STIM Online; 

4.     Servicii dedicate comerciantilor; 

5.     Solutii personalizate pentru modernizarea sectorului de actiune sociala - tichete sociale, tichete sociale pentru gradinita;

www.upromania.ro

Despre Great Place to Work®

Great Place to Work® este o autoritate la nivel global in ceea ce priveste cultura locului de munca. Incepand din 1992 si pana astazi, institutul de evaluare a chestionat peste 100 de milioane de angajati din intreaga lume si, cu ajutorul acestor informatii valoroase, a definit intr-un cuvant ceea ce face ca un loc de munca sa fie extraordinar: increderea. Platforma sa de sondaj in randul angajatilor ofera managerilor posibilitatea de a obtine feedback, informatii in timp real si toate acele elemente de care au nevoie pentru a lua decizii bazate pe date concrete. Activitatea sa este condusa de misiunea de a construi o lume mai buna ajutand fiecare organizatie sa devina un mediu de munca excelent pentru toti.